YOZGAT / MERKEZ - Bişek Şehit Adem Kocadağ İlkokulu

Bişek Şehit Adem Kocadağ İlkokulu

Bişek Köyü
Vizyon
"Her fert bir degerdir" düşüncesinden yola çıkarak öğrencilerimizi akılcı,eleştirel düşünceye sahip,araştıran,merak eden,insan haklarına saygılı,sportif ve sağlıklı birer öğrenci olmasını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına gönülden bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, anadilini ve en az bir yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhunun önemine inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Başarılar
2009-2010 Yılında 8 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir. 2010-2011 Yılında 11 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir. 2011-2012 Yılında 14 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir. 2011-2012 Yılında İstiklal Marşı´nı en güzel okuma yarışmasında merkez ilçe 1. liği 2011-2012 Yılında Peygamber Efendimiz anlatan şiir yarışmasında gurup 1. liği 2012-2013 Yılı Yozgat Atatürk koşusunda ferdi 3. lük kazanılmıştır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
KALORİFER-KÖMÜR
Servis ile yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezidir. Ayrıca öğretmenlerimiz de servis ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Okulumuzun bulunduğu Bişek Köyü 100 haneden oluşmaktadır.
35 km.
Diğer Hususlar
Okulumuz il merkezine 33-35 km. uzaklıkta olup öğretmenler servis ile ulaşım sağlamaktadır. Anasınıfı şubesi okulumuza bağlı olmakla birlikte Cihanpaşa köyünde faaliyet göstermektedir.